Partners & supportrar

AMW-gruppen

AMW-gruppen är ett företag inom fastighetssektorn med fokus på samhällsfastigheter och då känns det som ett naturligt steg att vara med som sponsor på SYDdagarna. Vår egen verksamhet riktar in sig på förskolor, skolor och LSS boenden bland annat. Vi ser dagligen hur viktigt det är att alla barn och ungdomar ges möjligheten att prova på och utvecklas allt ut efter deras egna förutsättningar.

Vi är alla olika och många gånger handlar det om att skapa förutsättningar för att lyckas. Att göra detta genom idrotten kan ge det lilla extra som självförtroendet behöver för att den människan ska utvecklas till sin fulla potential. För AMW-gruppen känns det naturligt att vara med och bidra till SYDdagarna. Men vi tror också att parasporten har mycket att lära ut till samhället i stort. Många gånger så sätter man upp begränsningar rent mentalt vilket skapar begränsningar. Samhället i stort har mycket att lära av parasporten genom att tänka i andra banor och skapa lösningar ut efter förutsättningar. Tack för att vi får vara med och lära oss!

RSA-gruppen

Vi i RSA-gruppen är runt 200 engagerade hantverkare inom el & data, vvs, säkerhet och laddteknik. Vårt motto är "En kontakt räcker" vilket betyder att du som kund inte behöver koordinera olika firmor för ditt projekt: vi löser dina utmaningar. Med många stabila partners och starka leverantörer kan vi tryggt erbjuda våra tjänster inom hela Skåne och vi finns med kontor i Malmö, Ystad, Trelleborg och Helsingborg.

Vårt engagemang i idrottsskåne är enormt starkt och långtgående och vi vill bidra till ungdomars rörelse och hälsa, framförallt. Därför väljer vi att engagera oss som partner i handboll, fotboll, paraidrott, hockey osv. Tillsammans, genom föreningslivet, kan vi påverka och bidra till att ALLA BARN & UNGA SKA HA RÄTT, OCH LÄTT, ATT IDROTTA!

byNordiq

byNordiq-gruppen, en skandinavisk aktör inom IT och resebranschen, med kontor i Sverige och Danmark, erbjuder digitala lösningar som förstärker närvaro, försäljning och marknadsföring för turist- och upplevelsebranschen. Våra innovativa bokningssystem och supporttjänster är skräddarsydda för den skandinaviska turistnäringen. Vi strävar efter att fånga upp nya utvecklingsmöjligheter för att gynna våra partners och erbjuder även tjänster som turistiskt callcenter, researrangör och affärsutveckling.

Vidare brinner vi på byNordiq för hållbarhet och inkludering genom sport och fritidsaktiviteter. Tillsammans med andra företag och organisationer strävar vi efter att öka intresset för parasport i Skåne genom att medverka till att erbjuda kostnadsfria möjligheter för barn och unga med funktionsnedsättningar att prova nya sporter. Vårt mål är att få fler att engagera för sig för parasport i skånska idrottsföreningar.

LENY

LENY bygger och förvaltar hållbara bostäder för framtiden. Förutom att bygga till utomstående beställare, har LENY har över tid byggt upp ett fastighetsbestånd i egen förvaltning i centralorterna Sjöbo, Skurup, Ystad, Staffanstorp, Hörby, Tomelilla, Harlösa och Veberöd. I dag omfattar verksamheten förvaltning av 1327 lägenheter och 109 lokaler. 50 års byggande och förvaltning borgar för goda kunskaper om vad våra hyresgäster efterfrågar.

Vi uppmuntrar våra medarbetare att utvecklas genom tjänster som erbjuder variation i arbetsuppgifterna och ett stort mått av frihet under ansvar. Våra kärnvärden – öppen, enkel, personlig och modig – genomsyrar hela vår verksamhet och känns naturliga för dig.

Allt vi gör på Lundgren Reklam bottnar i kreativiteten. Det är en stabil grund som vi ständigt bygger på med erfarenheter från nya uppdrag. Vi är en lagom stor reklam- och produktionsbyrå i Ystad som erbjuder tjänster inom grafisk form, webb, sociala medier, copy, film och animation.

Goda relationer med våra kunder ligger oss varmt om hjärtat och vi stöttar gärna deras projekt och utmaningar när vi kan. Att vara en del av SYDdagarna kändes som en självklarhet för oss. Vi tycker att alla barn och ungdomar ska ges möjlighet att få ha kul, vara delaktiga och idrotta utifrån sina egna förutsättningar. Vårt bidrag till SYDdagarna har varit att designa och bygga upp en välfungerande och lättnavigerad hemsida som vi tror kommer att bli ett viktigt nav i maskineriet kring evenemanget. Vi ser med spänning fram emot fortsättningen i det här projektet.

Eminent är en kreativ fullservicebyrå i Malmö som kan hjälpa ditt företag att nå succé med er marknadsföring och kommunikation. En lagom stor byrå som axlar stora och komplexa uppdrag åt tongivande varumärken nära dig.

Eminent har bland annat tagit fram en julkampanj för Skåne Stadsmission, skapat en grafisk profil för Uppåkrastiftelsen och hjälpt Bosarps gårdar lansera sin nya ekologiska kyckling. För SYDdagarna har Eminent tagit fram grafiska symboler, logotyp och karta.

OP System levererar kompletta system av utrustning för modern materialhantering, återvinning och avfallshantering både mobilt och stationärt. Återvinningsbranschen är en framtidsbransch där det hela tiden utvecklas nya lösningar för att ta vara på och återvinna material. Vi på OP System följer utvecklingen noga för att ligga i framkant och för att kunna erbjuda våra kunder det bästa. Det skapar i sin tur förutsättningar för en bättre miljö, för dig och för kommande generationer.

En gemensam ansträngning för
parasport och inkludering

Ekonomiskt stöd

En av våra viktigaste finansiärerer är Sparbanken Syds stiftelse.

Våra partners

Våra partners delar vår vision och bidrar med ekonomiskt stöd.

Våra supportrar

Vi har också flera engagerade supportrar som bidrar med resurser.

SYDdagarna är ett initiativ av