Vårt ekonomiska stöd

En gemensam ansträngning för
parasport och inkludering

SYDdagarna, det årliga evenemanget som syftar till att främja parasport och inkludering i Skåne, är inte bara ett resultat av enstaka initiativtagares ansträngningar. Det är en gemensam ansträngning som möjliggörs genom generösa bidrag och stöd från olika organisationer och partners.

En grundläggande stöttepelare

En av de viktigaste finansiärerna av SYDdagarna är Sparbanken Syds stiftelse. Sparbanken Syd har en lång historia av samhällsengagemang och deras stiftelse spelar en avgörande roll i att stödja projekt och evenemang som gynnar samhället på olika sätt. Genom deras bidrag möjliggörs fortsättningen av SYDdagarna, vilket ger barn och unga med funktionsnedsättningar möjligheten att delta i parasporter och skapa minnesvärda upplevelser.

Gemensam styrka för evenemanget

Förutom Sparbanken Syds stiftelse är SYDdagarna också beroende av stöd från partners och supportrar. Dessa organisationer och företag delar visionen om att främja inkludering och bidrar med ekonomiskt stöd samt resurser och expertis för att göra evenemanget möjligt. Genom deras engagemang blir SYDdagarna en plats där gemenskap och delaktighet står i centrum.

Sammanfattningsvis

Finansieringen av SYDdagarna är en gemensam ansträngning där olika organisationer och företag bidrar för att möjliggöra evenemanget. Genom generösa bidrag från Sparbanken Syds stiftelse och tillsammans med stöd från partners och supportrar, kan SYDdagarna fortsätta att vara en plattform för att främja parasport och inkludering i Skåne. Det är genom samarbete och gemensamt engagemang som vi kan skapa en mer inkluderande och jämlik samhälle för alla.

Kort om SYDdagarna

När? Fredag 23 augusti–lördag 24 augusti 2024.

Var?  I centrala Ystad där idrottshallar, simhall och andra ytor utgör evenemangets område. Se karta under Praktisk information.

För vem? Barn och ungdomar i Skåne med funktionsnedsättning, samt idrottsföreningar som
vill lära sig mer om parasport.

Vilka idrottsgrenar? Du kan prova på gymnastik, bordtennis, fotboll, handboll, e-sport, simning, bowling, boccia och ridning.

Läs mer om idrottsföreningarna och de olika sporterna under Idrottsgrenar.

Behöver du hjälp med att anmäla dig? Kontakta oss så hjälper vi dig.

SYDdagarna är ett initiativ av